Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lotiune cosmetica de zi cu SPF 15 Skin activator
208 lei
Brand
Skin activator SPF 15
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lotiune de zi delicata, cu absorbtie rapida pe baza de glucozamina. Lasa pielea catifelata, supla, si cu aspect mai tanar, stimuland hidratarea si pastrarea structurii naturale a pielii.Redobanditi-va aspectul tanar si neted al pielii cu ajutorul acestei lotiuni usoare, care se absoarbe usor.

Lotiunea are o actiune hidratanta rapida si in acelas timp protejeaza pielea de influientele negative ale razelor solare UVA/UVB (SPF-15). Folositi aceasta crema in fiecare dimineata si urmariti cum tenul dvs. devine luminos si neted. Utilizata in mod regulat, aceasta formula delicata ajuta la prevenirea aparitiei liniilor fine si a ridurilor, imbunatateste claritatea si luminozitatea tenului dvs..

Mod de utilizare:

Aplicati dimineata, prin masaj delicat pe pielea curata si tonifiata. Pentru o protectie suplimentara impotriva factorilor de mediu, aplicati produsul inainte de expunerea la soare.

Cantitate: 50 ml.

NOTĂ

Pentru ca rezultatele nutriției externe să fie rapide și mai ales menținute pe termen lung, recomandăm să optați pentru o evaluare wellness gratuită. oferită de noi pentru a vă asigura o nutriție echilibrată personalizată care să corespundă necesităților reale. In urma stabilirii programului nutrițional, pe tot parcursul consumului de produse, veți beneficia de consultanță permanentă gratuită precum și de multe alte facilități.

Informațiile prezentate in acest site se referă la stil de viața si alimentație sănătoasă, nu reprezintă tratamente medicale si nu pot inlocui sfatul medicului. Produsele Herbalife nu sunt medicamente si nu au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice. Sunt alimente dietetice si suplimenti nutritivi pe bază de plante pentru o nutritie echilibrată. Nu contin conservanti si ingrediente animale, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control si nu conțin componente dăunătoare sănătătii.

Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitori independenti autorizati. Pentru comenzi adaugati produsele in cos si lansati comanda.
Din Gura in Gura