Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Program de slabire - anticelulita
682 lei
Brand
Intern, extern
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Asigură slăbire și acțiune direct la sursa celulitei astfel incat obtineti rezultate deosebite! Este un program ce imbina Nutritia interna cu cea externa pentru obtinerea celui mai bun rezultat pentru Dvs.


Acest program contine:

Formula 1 - (2 buc) inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabile. Proteine din soia, carbohidrati, vitamine si minerale esentiale si fibre intr-o formula echilibrata, pentru a va ajuta sa va hraniti corpul in cadrul programului de nutritie sanatoasa sau control al greutatii. Mai putin de 220 de calorii per portie, cand este preparat cu lapte semi-degresat, pentru a va ajuta sa va controlati consumul de calorii.

Formula 2 - (1 buc) amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna.

Cell Activator - (1 buc) ajuta la o excelenta absorbtie a vitaminelor si mineralelor din hrana, mareste vitalitatea, contribuind la instalarea unui echilibru fizic si psihic.

Cell-u-loss - (1 buc) Complex de plante, vitamina C si Fier. Asigura echilibrul de lichide din organism, reduce retinerea de lichide in tesuturi, reduce tesutul adipos si aspectul neplacut de celulita.

Crema exfolianta pentru corp - (1 buc) Conceput special pentru a inmuia si a catifela pielea. Contine extract de jojoba care contribuie la exfolierea eficienta a pielii si asigura absorbtia cremei Body Counturing. Previne aparitia "gropitelor" si a pielii cu aspect rosiatic neplacut.

Crema de corp modelatoare - (1 buc) Contine gingko si acizi din fructe care ajuta la cresterea fermitatii si imbunatatirea texturii pielii, reducand considerabil celulita. Acţionează in zonele cu probleme: stomac, picioare, fese şi braţe.


Specialiștii recomandă ca durata minimă a dietei să fie 90 de zile.

De ce avem nevoie de o durată de minim 90 de zile? Pentru a schimba obiceiurile alimentare e nevoie de cel putin 90 de zile Detoxifierea tractului digestiv si restabilirea proceselor de absorbtie si asimilare a hranei dureaza 90 de zile. Evaluarea rezultatelor programului este necesara la fiecare 90 de zile.

Haideti sa incepem un nou program Herbalife si ne bucuram impreuna de viata!

Recomandăm să optați pentru o evaluare wellness gratuită. oferită de noi pentru a vă asigura o nutriție echilibrată personalizată care să corespundă necesităților reale. In urma stabilirii programului nutrițional, pe tot parcursul consumului de produse, veți beneficia de consultanță permanentă gratuită precum și de multe alte facilități.

Nota: produsele HERBALIFE nu trateaza, nu vindeca si nu previn nici o boala
Din Gura in Gura