Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Suplimente alimentare - Tratament program ingrasare baza
892 lei
Brand
Ingrasare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Destinat celor care doresc sa creasca in greutate in mod sanatos . Compus din:

Formula 1 - (3 bucati). inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabile.

Formula 2 - (1 bucata) amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna.

Cell Activator - (1 bucata)- Supliment pentru eficientizarea absorbtiei substantelor nutritive in organism. Optimizeaza metabolismul, contribuind astfel la potentarea procesului de absorbtie a elementelor nutritive care intra in organism. Factorii care participa la prelucrarea energiei celulare alaturi de microelementele nutritive si un mix unic din 12 plante va vor imbunatati vitalitatea

Pudra proteică - (3 buc) - Produsul este un amestec de proteine de inalta calitate obtinute din soia si zer. Este un concentrat-pudra, nu are gust si nici miros. Nu contine zahar. Se dizolva usor in orice lichid. Se poate utiliza ca adaos in shake sau in alte lichide(suc, iaurt etc.)


Beneficii

1. Satisface si controleaza pofta de mancare asigurand un control mai bun al senzatiei de foame ;
2. Ofera o ratie zilnica de proteine fara grasimi.
3. Nu are dezavantajul surselor proteice clasice: carne, branzeturi, nuci, alune ce sunt insotite si de insemnate cantitati de grasimi nedorite si de foarte multe calorii.
4. Construieste si mentine masa musculara

Conținutul programelor Herbalife din acest sait au caracter orientativ. Produsele Herbalife sunt prezentate în ambalaje a căror capacitate asigură consumul pentru o perioada de 30 de zile

Completează profilul individual de nutriție și vă vom fi alături, pe toată durata consumului de produse, pentru atingerea scopurilor dumneavoastra.

Mod de consum:
De 3 ori/zi se mananca mese cu alimente sănătoase
De 3 ori/zi consumati tablete din plante.
De 3 ori/zi se mananca mese cu cocteilul proteic delicios F1 (shake) disponibil in cele 6 arome.
Se poate mananca intre mese. Shake-ul Herbalife se prepara numai cu lichide slab calorice.
Se consuma 2-3 litri pe zi de apa si bauturi energizante Herbalife.

Specialiștii recomandă ca durata minimă a dietei să fie 90 de zile.

De ce avem nevoie de o durată de minim 90 de zile?
Pentru a schimba obiceiurile alimentare e nevoie de cel putin 90 de zile Detoxifierea tractului digestiv si restabilirea proceselor de absorbtie si asimilare a hranei dureaza 90 de zile. Evaluarea rezultatelor programului este necesara la fiecare 90 de zile.

Haideti sa incepem un nou program Herbalife si ne bucuram impreuna de viata!

Recomandăm să optați pentru o evaluare wellness gratuită. oferită de noi pentru a vă asigura o nutriție echilibrată personalizată care să corespundă necesităților reale. In urma stabilirii programului nutrițional, pe tot parcursul consumului de produse, veți beneficia de consultanță permanentă gratuită precum și de multe alte facilități.

Nota: produsele HERBALIFE nu trateaza, nu vindeca si nu previn nici o boala
Din Gura in Gura